Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Forever

Forever
¤ Megjelenés: 2000. November 4.
¤ Felvételek: 1998-2000
¤ Műfaj: R&B
¤ Hossz: 49:28
¤ Kiadó: Virgin Records
¤ Producer(ek): 
LaShawn Daniels, Sue Drake, Rodney Jerkins, Jimmy Jam, Terry Lewis, Eliot Kennedy, Harvey Mason Jr, Matt Rowe, Robert Smith, Richard Stannard, Uncle Freddie
Kislemezek az Albumról
01: Goodbye
Megjelenés: 1998. December 11.
02: Holler/Let Love Lead the Way
Megjelenés: 2000. Október 23.
SpiceGirls album kronológia
<--
SpiceWorld
-->
Greatest Hits
Forever (Örökre) volt az harmadik és az egyetlen olyan albuma a Spice Girls-nek amin nincsen Geri Halliwell. 2000. november 6-án jelent meg a Virgin Records-nál. Az album prodcerei: Richard Stannard, Matt Rowe, Darkchild, Fred Jerkins III, Harvey Mason, Jimmy Jam és Terry Lewis. Kettő maxi jelent az albumról: "Goodbye" 1998-ban jelent meg amikor Geri Halliwell kilépett az együtesből, ez a dal nem mindenhol szerepel az albumon eredetileg még a SpiceWorld albumra volt írva de a lányoknak nem tetszett és ezért nem szerepel rajta később át írták a maxin Emma és Melanie C duettje is rajta van a Christmas Wrapping (Melanie B és Victoria terhesek voltak) A Spice Girls 1999-ben rögzítette a W.O.M.A.N-t az albumról törölték mert ez a dal Spiceworld-es pop volt amikor a Forever R&B volt és a Right Back At Ya-t is felénekelték pop verzióban de ezt az album miatt R&B-eték. Később volt egy olyan pletyka, hogy Headlines-re fölkerül Geri Halliwell vokáljával a W.O.M.A.N. de a Wannabe remixes került rá. "Holler"/"Let Love Lead The Way" 2000-ben jelent meg ez volt az utolsó első helyezett száma a Spice Girls-nek. Decemberben énekltél el utána néhány hónappal később feloszlottak. "If You Wanna Have Some Fun" Amerikában promoként jelent meg 2000. végén. Videó össze volt vágva az eddigiekből, Gingert kivágták belőle. "Tell Me Why" a rádiókban jelent meg néhány remixes formában. "Weekend Love" Ez lett volna a ötödik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De ázsiában megjelent maxiként. Melanie B egy 2000/2001-es interjúban elmondta, hogy szerinte ki kellett volna adni ezt a kislemezt. "Oxygen" csak Braziliában jelent meg. Eredeti tervekben a 'Right Back at Ya' jelent volna meg mint a Spice Girls visszatérő dala de a dal R&B-be ment át és bele raktak egy Rap-et amit Melanie B énekli. Goodbye nem minden kiadásban szerepel valahol csak tíz számból áll az album.
Forever demo: 2013. októberben megjelent egy dal lista a Forever albumról amit még 1999-ben rögzítettek akkoribban még pop albumnak szánták a harmadik albumot. Amit később R&B-ként fel is énekeltek összesen öt dalt tartalmazott amit még 1999. augusztusban rögzitették. Eredetileg még a Woman is szerepelt volna rajta amit még a Spiceworld in Christmas túrnén is elénekeltek. 2015 elején négy Spice Girls dal jelent meg amit még 1999. augusztusban vették fel később törölték mivel az albumot R&B stilust akartak így nem illett bele az albumra csak a Right Back at Ya dalt énekeltek fel Eliot Kennedy szerint elrontották a dalt és az album verzió 'unalmasnak' mondta.
Törölt dalok: 2015. elején jelent meg interneten négy dal amiből három idáig ismeretlen volt  'A Day in Your Life' 'If it's Loving on Your Mind' és a rockosabb 'Pain Proof' és a negyedik amit még 1999. év végi turnén is felénekeltek a 'Right Back at Ya' jóbb verziója. 1999. Decemberben felénekelték a Woman dalt amit írtak Matt Rowe, Richard Stannard és a négy Spice Girls de az album más stilusú lett így törölni kellett. Végül a 'Voodoo' amit még Matt Rowe, Richard Stannard és a négy Spice Girls írták de soha nem vették fel. Ez a dal szerepel a 2007-es Greatest Hits albumon mint új dal amit Geri-vel vettek fel.
Törölt Kislemez(ek)
My Strongest Suit (Legerősebb ruhám) Ez volt a Goodbye után megjelenő dal így a médiától sok figyelmet kapott és a rádiókban is jól teljesített. A dal szerepel az Aida albumon amit 1999. elején jelent meg. Az Aida album megjelenése után tervezték, hogy ebből kislemez készüljön de végül nem történt meg mivel Melanie B és Victoria szülési szabadságon voltak és Melanie C akkor kezdett el dolgozni az első albumján. Pletykálták, hogy Elton John azt szerette volna ha Geri is részt vegyen a dalban de ezt se Geri nem válalta se a Spice Girls meg maradt négy tagja. 2000-ben szárnyra kapott, hogy ez a dal szerepelni fog az albumon de az album más stílusú volt így ez nem történt meg.
If You Wanna Have Some Fun [Ha szeretnél egy kevés mókát] Ez lett volna a harmadik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De az eddigiekből össze rakva csináltak videót amiben nem szerepel Geri Halliwell. A dal stilusa hasonlított a korábbi albumaikhoz. Eredetileg még decemberben jelent volna meg.
Tell Me Why [Mondd el miért] Ez lett volna a negyedik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. Miútán az album nem lett annyira sikeres mint az elöző kettő ezért értelmetlen volt kiadni ezt a maxik. Bár remix készült belőle de kislemezként mégsem jelent meg. Melanie Chisholm nem írta a dalt mert nem volt ideje és neki fontosabb volt a szóló karrierje. Eleinte Victoria Beckham és Melanie Brown írta a dalt. Ez volt az elő olyan dal amiben Victoria kezdte el az éneket. A dal rádiókbnan megjelent. A dal csak bonusz számként szerepel a Greatest Hits-ben. A dal egy szét ment kapcsolatról szól de nem szerelmi dal mivel az egykori csapattagról lettírva, Geri Halliwell: We started with dreams we started a team but you weren't as true as you always seemed you promised to love no matter what yet you turned your back and walked out on me (Egész elkezdödött álmokkal és ez elindított egy csapatot, de te nem voltál olyan igaz, mint amilyennek látszottál, azt ígérted, hogy szeretni fogsz nem számít hogyan, de te a hátadat fordítottad és kisétáltál rajtam)
Weekend Love [Hétvégi szerelem] Ez lett volna az ötödik kislemez a harmadik albumról, Forever. De a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De ázsiában megjelent maxiként. Melanie B egy 2001-es interjúban elmondta, hogy szerinte ki kellett volna adni ezt a kislemezt. Még a rádió verziót is meg csinálták amiben kimaradt Melanie B rap-e.
Oxygen [Oxigén] Ez lett volna a hatodik kislemez a harmadik albumról, Forever. A dalt még 1999. augusztusban vették fel a 'If You Wanna Have Some Fun'-nal. A dalt végül törölték de néhány országban megjelent promoként. Ez az egyik legszebb ballada a Spice Girls-nek. Internetre került egyik remix változata.
Album Dalai
# Dalok Író(k) Producer(ek) Hossz
01 Holler SpiceGirls
LaShawn Daniels
Fred Jerkins III
Rodney Jerkins
Rodney Jerkins 4:15
02 Tell Me Why Melanie Brown
Victoria Beckham
Emma Bunton
Rodney Jerkins

LaShawn Daniels
Fred Jerkins III.
Mischke Butle 
Rodney Jerkins 4:13
03 Let Love Lead the Way SpiceGirls
LaShawn Daniels
Fred Jerkins III
Rodney Jerkins
Harvey Mason
Harvey Mason
LaShawn Daniels
Rodney Jerkins
5:00
04 Right Back at Ya SpiceGirls
Eliot Kennedy
Tim Lever
Uncle Freddie 4:09
05 Get Down with Me Melanie Brown
Victoria Beckham
Emma Bunton
Rodney Jerkins

LaShawn Daniels
Fred Jerkins III
Mischke Butle
Robert Smith
Rodney Jerkins
Robert Smith
3:45
06 Wasting My Time Melanie Chisholm
Melanie Brown

Emma Bunton
LaShawn Daniels

Fred Jerkins III
Uncle Freddie 4:13
07 Weekend Love Spice Girls
LaShawn Daniels
Fred Jerkins III
Rodney Jerkins 4:04
08 Time Goes By Melanie Brown
Victoria Beckham
Emma Bunton
Rodney Jerkins
LaShawn Daniels
Fred Jerkins III
Mischke Butle
Rodney Jerkins
Robert Smith
4:51
09 If You Wanna Have Some Fun Spice Girls
James Harris III
Terry Lewis
James Harris III
Terry Lewis
5:25
10 Oxygen Spice Girls
James Harris III
Terry Lewis
James Harris III
Terry Lewis
4:55
11 Goodbye Spice Girls
Richard Stannard
Matt Rowe
Richard Stannard
Matt Rowe
4:35
B-Side Dalok
# Dalok Író(k) Producer(ek) Hossz
> Christmas Wrapping
(Kislemez: Goodbye)
Chris Butler Richard Stannard
Matt Rowe
4:15
> Sisters are Doing it for Themselves
(Kislemez: Goodbye)
Annie Lenox
Dave Stewart
- 4:23
> We are Family
(Kislemez: Goodbye)
Nile Rogers
Bernard Edwards
- 4:33
 

Menüpontok

Dalszövegek

Cikkek: 3

Kislemezek

Cikkek: 2