Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


My Happy Place

Megjelenés: 2019. Április 12.
Felvételek: 2018

Műfaj: Pop
Hossz: 33:33
Kiadó:
BMG
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Life in Mono (2006) ×
Kislemezek az albumról
01: Baby Please Don't Stop
02: You're All I Need to Get By
2019. Február 27.
2019. Május 13.

MY HAPPY PLACE Az angol énekes Emma Bunton negyedik stúdió albuma, amit a BMG-nál adott ki, 2019. április 12-én. Az album tíz dalból áll; nyolc feldolgozás, Bunton kedvenc dalának, kettő pedig az énekes által írt dal.

Háttér és fejlemények: 2010 januárjában Bunton kijelentette, hogy jelenleg nem tervezi új albumot kiadni. Azt állította, hogy miközben szereti az éneklést, sok idő és munka igényel egy album népszerűsítését, és hogy inkább a 2007-ben született fiára, Beaura koncentrálja.
2018. februárban arról számoltak be, hogy Bunton titokban vett fel új zenét. Bunton hivatalosan elismerte azt a tényt, hogy új zenét vett fel a reggelen, 2018 júniusában.
Bunton 2018 novemberében kijelentette, hogy rekordmegállapodást írt alá a BMG Rights Management-rel és 2019-ben kiad egy új albumot. Az albumot hivatalosan 2019. február 25-én jelentették be. Magyarázva az album címét, Bunton elmondta: "Azért hívom az albumot a My Happy Place-nek, mert az a boldog vagyok, hogy a családommal, a barátaimmal, a zenével hallgatok és a stúdióban lehettek. Mindezek összekapcsolódtak ezen az albumon. A felvétel közben a gyerekeim a stúdióba jöttek, a barátaim lejöttek, anyukám újra és újra meghallgatta az összes dalt. A stúdióban tartózkodva csak annyira boldog vagyok ".
Az album két új dalt tartalmaz, amelyeket Emma, ​​Patrick Mascall és Paul Barry írt, és nyolc borító dalt, ezek közül ketten Robbie Williams, Will Young, Josh Jumra és férje, Jade Jones zenészekkel való duett.

Kritikus fogadtatás: A My Happy Place kiadásakor vegyes kritikákat kapott. Néhány kritikus dicsérte az album vidámságát és érettségét, míg mások azt kritizálták, hogy hiányzik a személyisége.
Quentin Harrison of Albumism öt csillagból négyet adott az albumnak, így írva "Bunton saját lelkesedéséből fakad fertőző, jó érzésében, amely könnyedén kifejeződik az album tartalmában. Örvendetes visszatérés a pop énekes számára is nem törve új teret a folyamat során ", és az eredeti dalokra, a "I Only Want to Be with You" és a "Don't Call Me Baby"-ra hivatkozott, mint kiemelkedő dalokra. Az Irish News 6/10-es minősítést adott az albumnak, a "legerősebb ajánlatnak" nevezte a lemez "legerősebb kínálatát", és a "Here Comes the Sun" kiadását "imádnivalónak" nevezte, és befejező mondás: "Néhány borítója eltéved a fordításban, de főleg ez édesen sértő". Florian Buechting a flyctory.com-ból öt csillagból hármat adott az albumnak, és azt írta, hogy "nem minden rossz, de határozottan nem is kötelező vásárolni. De másodszor és harmadszor hallgatva (ami nagyon gyors a a korlátozott játékidő) egyre jobban érzi magát ". A Herald Standard pozitív kritikát adott az albumnak. Mathias Frank a Gaeliste-ből megjegyezte, hogy a dalokat "elbűvölően értelmezik, anélkül, hogy bármit is elpusztítanának", dicsérve az eredeti számokat, valamint az album "2 Become 1" változatát. Nina Mende, a Tempelores munkatársa azt írta, hogy "meleg és halk hangon [Bunton] minden dalt elénekel, vigasztalva, hogy gyengéden lengessen végig". Chris Strieder (Darkstars) a 10 csillagból 7,5-öt adományozta az albumnak, tartalmát "nagyszerű és jól előállított rádiópopnak" nevezve. A vezető My Happy Place-t "édesen sértő munkának nevezte, amely [Bunton] hangulatos, fülére könnyen hallható vokális és szerethető személyiségét mutatja".
A Metro negatív értékelést adott a My Happy Place-nek, öt csillagból kettőt díjazva. Az ismertető dicsérte az első három dalt, de hozzátette, hogy a többi "olyan feldolgozássorozat, amely úgy tűnik, hogy csak a Bunton's javára létezik. Tekintettel arra, hogy mennyire jól kezdődött és milyen gyorsan sült el utána, csak azt szeretné, ha szeretne Bunton's My Happy Place tovább ". Thiago Nolla a Cinepop-ból két és fél csillagot adott az ötből, kritizálva a személyiség és az egyediség hiánya miatt, és úgy érezte, hogy Bunton "annyi felesleges emuláció közepette" elvesztette magát, és "egy távoli múltban stagnálónak" tűnt. Dicsérte azonban a "Too Many Teardrops" és a "Baby Please Don't Stop", megjegyezve, hogy utóbbinak "a legjobb éneke van, és vonzó, szexi és lélegzetelállító légkört teremt". Aimee Cliff a The Guardian-ból öt csillagból 2-t adott az albumnak, és így fejezte be az áttekintést: hihetetlenül unalmas is ". Az AllMusic az öt csillagból 2,5-öt adott az albumra, dicsérve az eredeti dalokat, valamint az "I Wish I Could Have Loved You More" és a "Don't Call Me Baby" borítóit, de úgy érezte, hogy az album egésze "vegyes zsák".  A Record az Iconic lengyel magazin az év 2. legjobb albuma volt.

Dallista:

01 BABY PLEASE DON'T STOP
Írók: EmmaBunton, Patrick Mascall, Paul Barry
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:00
02 I WISH I COULD HAVE LOVED YOU MORE
Írók: Candie Payne, Simon Dine
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:23
03 TOO MANY TEARDROPS
Írók: EmmaBunton, Patrick Mascall, Paul Barry
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:01
04 I ONLY WANT TO BE WITH YOU (featuring Will Young)
Írók: Ivor Raymonde, Mike Hawker
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:58
05 DON'T CALL ME BABY
Írók: Andrew van Dorsselaer, Cheyne Coates, Duane Morrison, Gene McFadden, Giuseppe Chierchia, Jerry Cohen, John Whitehead
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 4:05
06 YOU'RE ALL I NEED TO GET BY (featuring Jade Jones)
Írók: Nickolas Ashford, Valerie Simpson
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 2:48
07 COME AWAY WITH ME (featuring Josh Kumra)
Írók: Norah Jones
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 2:49
08 EMOTION
Írók: Barry Gibb, Robin Gibb
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:39
09 2 BECOME 1 (featuring Robbie Williams)
Írók: EmmaBunton, MelanieChisholm, GeriHalliwell, MelanieBrown, VictoriaBeckham, Matt Rowe, Richard Stannard
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:42
10 HERE COMES THE SUN
Írók: George Harrison
Producerek: Paul Meehan, Brian Rawling
Hossz: 3:08

 

Cikkek

Dalszövegek

2020.11.02

 

Kislemezek

2020.11.01