Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sea

Megjelenés: 2011. Szeptember 2.
Felvételek: 2009-2011
Műfaj: Pop, Rock
Hossz: 47:32
Kiadó: Red Girl Records
Producerek:
Andy Chatterley, Cutfather, Daniel Davidsen, Jason Gill, Greg Hatwell, Peter-John Vettese
This Time (2007) Stages (2012)
Kislemezek az albumról
01: Rock Me
02: Think About it
03: Weak
04: Let There be Love
2011. Június 24.
2011. Szeptember 4.

2011. November 6.
2011. December 2.

THE SEA az angol énekes és a dalszerző Melanie C ötödik szóló albumja, és a harmadikk, amit a saját kiadójával jelentett meg, a Red Girl Records-sal. Az album kiadásának, a promóciós és a vezető kislemez német változatának megkezdése előtt a "Rock Me" digitális letöltésre került kiadásra világszerte (valamint egy fizikai kislemez Németországban, Ausztriában és Svájcban) 2011. június 24-én. a népszerű német TV Network ZDF hivatalos éneke a 2011-es FIFA női világkupán a médiában. A "Think About It" vezetõ kislemez zenei videójának bemutatója 2011. július 15-én volt a hivatalos honlapján, és ezzel egyidejûleg elküldték az Egyesült Királyság rádióállomásaihoz.

Felvétel és előállítás: Az albumot Londonban vették fel. Chisholm beszélt inspirációiról és céljairól e rekordhoz: "Nagyon izgatott vagyok a lemez miatt, mert stílusa nagyon változatos. Sok új íróval dolgoztam, olyan emberekkel, akikkel még nem dolgoztam korábban. Még mindig nagyon sok a pop elem, és van néhány szép balladák, néhány rock ihletésű dalok, néhány táncosabb, akusztikus és produkciós szempontból nagyon hangulatos pillanatok vannak. Tehát azt gondolom, hogy változatos és erősebb album lesz. Amikor elkezdem dolgozni ezzel az albummal, Nem igazán tudtam, mit akarok elérni, ezért ambiciózus és kísérletezni akartam, dolgozni kellett új emberekkel és kipróbálni a különféle zenei stílusokat, és ennek során valóban felfedeztem a módját, amellyel kifejezni akartam magam és a hangot. Készíteni akartam, és mindez nagyon változatosvá vált, és vicces, mert feltételezem, hogy az első stúdióalbumom, a Northern Star valószínűleg a legjobban hasonlít ehhez a lemezhez, mivel rengeteg különböző stílusú, bár alapvetően pop felvétel . "

Koncepció és grafika: A The Sea koncepcióját illetően Chisholm a YouTube egyik videointerjújában elmondta, hogy az album sokféle zenei stílust összehangoltan kísérleti módon kever össze egy egységes pop albumba elektronikus felhanggal, ezért a The Sea nevét adják, amely a sok fajt összekapcsolja. akik az óceánok felszínén laknak. Mel azt is leírja, hogy az album harmonikus és eufórikus érzelmekkel rendelkezik. A borítót, amely Chisholm állását és kilépését a tengerből ábrázolja, Whitby-ben, Észak-Yorkshire-ben fényképezték. A borítóképeket Pip készítette, aki a belső helyről szóló pár képet is készíti. A füzet további fényképeit Ray Burmiston, hosszú távú munkatárs készítette. A hüvely Ian Ross, aki Chisholm két korábbi szólólemezét, a Beautiful Intentions és a Time ide is megtervezte.

Kritikus Fogadtatás: Az album pozitív visszajelzéseket kapott a zenekritikusoktól. Jon O'Brien pozitívan írta az AllMusic számára, hogy "The Sea továbbra is hatalmas előrelépés az előző három erőfeszítéséből, és ha azt az Northern Star nyomon követéseként engedték volna elő, nem pedig 12 évvel később, akkor esetleg fenntartotta kezdeti szóló sikerét." O'Brien, aki öt csillagból három és félre értékelte, elment a"Think About it"és a"Stupid Game"számokra, amelyeket" bombasztikusnak "tartott. Katy Perry / Kelly Clarkson-esque pop / rock himnuszok, amelyek bizonyítják, hogy továbbra is képes versenyezni azokkal, akik alig voltak tizenévesek a Spicemania csúcsán, miközben a grandiózus "Get Out Of Here" úgy hangzik, mint a Muse "Feeling Good" borítója. John Barry James Bond eredményével. '
Pip Elwood a "Entertainment Focus" -ból szintén pozitív volt, öt csillag közül négyet értékelve. Azt írta, hogy "The Sea egy erőteljes szabadon bocsátása Melanie-től, és visszateheti őt korábbi diadalához." The Sea egy olyan pop drágakövek következetes gyűjteménye, amelynek új nagy slágert kell neki adnia. " Simon Gage kedvezően írta a Daily Expressnek, hogy "Ez az új album, amely első négy éve volt, valódi edzést nyújt e hangnak a power balladektól és a rock-out-tól a táncpadló-töltőgépekig." OK! Magazine írta: "The Sea könnyedén mégis a leg ambiciózusabb albuma, amely elegyíti a rockot, a pop-ot és talán a legkisebb elemet is. " Jade Wright, a Liverpool Echo, kedvező értékelést írt, kijelentve, hogy" a Mel C bizonyítja, hogy valódi - nincs szacharin édesség, nincs femme fatale, csak egy "észrevegy, amint látsz" hozzáállás, amely ragyog. The Sea jó hallgatást igényel, függetlenül attól, hogy rajongója vagy, vagy sem. " Nick Harries, a Sunday Mercury, nagyon pozitív véleményt írt, és kijelentette, hogy az énekes" készít egy sorozatot, amelyben mindenki számára megtalálható valami tánc pop "(Think About it); Alanis angst (Beautiful Mind); dalszerző elegáns (One by One); 1980-as évek elektrobeat (Stupid Game); rádió rock (All About You) - és a ballisztikus nagydísz (Enemy mind a nyolc perc). A legjobb a címsor-nyitó, apró kulcs dallammal és dobos drámájával. "

The Sea Live Ez volt Melanie C-nek az hatodik turnéja. 2011. November végén Németországban kezdődött, ami 2012. Március elején ért véget, Angliában, 2018. február végén DVD jelent meg belőle, amit még, 2011. November 28., 29. valamint December 1. koncertekből állították össze. Egyedül a negyedik albumról nem énekel dalokat. Öt dalból válaszhattak a közönség: Be the One, Here it Comes Again, If That Were Me, Reason, és Why-ból, amelyiknél nagyobb volt a taps azt énekelte.

Dallista:

01 THE SEA
Szerzők: Melanie Chisholm -
Ash Howes - Richard Stannard - Seton Daunt
Producerek: Andy Chatterley
Hossz: 4:51
02 WEAK
Szerzők: Melanie Chisholm - Ina Wroldsen - Jez Ashurt
Producerek: Andy Chatterley
Hossz: 3:20
03 THINK ABOUT IT
Szerzők: Melanie Chisholm - Adam Argyle - Daniel Davidsen - Jason Gill - Mich Hansen
Producerek: Jason Gill
Hossz: 3:49
04 BEAUTIFUL MIND
Szerzők: Melanie Chisholm - Dee Adam - James Earp
Producerek: Andy Chatterley
Hossz: 3:41
05 ONE BY ONE
Szerzők: Melanie Chisholm - James Walsh
Producerek: Greg Hatwell
Hossz: 4:06
06 STUPID GAME
Szerzők: Melanie Chisholm - Ina Wroldsen - Jez Ashurt
Producerek: Andy Chatterley
Hossz: 3:24
07 ALL ABOUT YOU
Szerzők: Adam Argyle - Jodi Marr
Producerek: Peter-John Vettese
Hossz: 4:01
08 BURN
Szerzők: Melanie Chisholm - Adam Argyle - Daniel Davidsen - Jason Gill - Mich Hansen
Producerek: Cutfather - Daniel Davidsen - Jason Gill
Hossz: 4:00
09 DROWN
Szerzők: Melanie Chisholm - Adam Argyle - Jodi Marr
Producerek: Andy Chatterley
Hossz: 3:59
10 GET OUT OF HERE
Szerzők: Melanie Chisholm - Peter-John Vettese
Producerek: Peter-John Vettese
Hossz: 4:10
11 ENEMY
Szerzők: Melanie Chisholm - Greg Hatwell
Producerek: Greg Hatwell
Hossz: 8:11
× LET THERE BE LOVE - csak a német kiadásban szerepel
Szerzők: Peter Plate - Ulf Leo Sommer
Producerek: Peter Plate - Ulf Leo Sommer - Daniel Faust
Hossz: 3:33
× ROCK ME (Album Version) - csak a német kiadásban szerepel
Szerzők: Melanie Chisholm -
Dave Roth - David Jost
Producerek: Andy Chatterley - Dave Roth
Hossz: 3:13

B-Side dalok: 

  • Stop this Train - Kislemez: Rock Me (2011)
  • Cruel Intentions - Kislemez: Think About it (2011)
  • Stronger - Kislemez: Weak (2011)
  • Too Soon - DVD: The Sea Live (2012)

Melanie C "The Sea" | Melanie c, Melanie, People

 

Cikkek

Dalszövegek

2020.11.02

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: The Sea

Kislemezek

2020.11.01

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: The Sea