Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEXT BEST SUPERSTAR Melanie C brit énekes, első kislemeze a harmadik albumjáról, a Beautiful Intentions-ról. A dalt,  Argyle Adam írta, és Greg Haver a producere. Next Best Superstar 2005 áprilisában került kiadásra az album első kislemezeként. Az Egyesült Királyság Singles Chart-ben tízes számot ért el, és elérte a legtöbb, az összes megjelenített diagram több mint negyven-jét. Olaszország és Skócia. A videót, 2005 januárban vették fel, a rendezője a norvég származású  Ray Kay.

Számlista és Formátum:

  • UK Maxi CD 1

01. Next Best Superstar
02. Everything Must Change

  • UK Maxi CD 2

01. Next Best Superstar
02. Next Best Superstar (Groove Cutters Remix)
03. Next Best Superstar (Culprit One Club Mix)
04. Next Best Superstar (Culprit One Alternative Remix)

BETTER ALONE Melanie C brit énekes, második kislemeze a harmadik albumjáról, a Beautiful Intentions-ról. Az Egyesült Királyságban megvásárolható volt az iTunesból és a Melanie C honlapján található online boltból, amely két fizikai CD-t és egy DVD-lemezt értékesített. Ausztráliában, Olaszországban, Svédországban és Hollandiában is megjelent. 2006 februárjában a First Life of My Life sikere után Németországban, Ausztriában és Svájcban megjelent.

Háttér: Miután Melt/Yeh Yeh Yeh kislemez kudarc után Virgin Records szerződést bontott MelanieC-vel, 2004 januárban. Júniusban a Barfly Mini-Tour után, elkezdte a „Beautiful Intentions” dalok felvételét. Az albumon több dal is szerepel, köztük a "Better Alone", a "You Will See", "Don't Need This" és "You You Get Yours", amiről azt pletykálják, hogy Virgin Records-nak írt. Melanie C először a "Beautiful Intentions" kiadása előtt 2004. szeptember 14-én előadta a dalokatt az O2 Akadémia Islingtonban.

Számlista és Formátum:

  • UK Maxi CD 1

01. Better Alone (Radio Version)
02. Warrior

  • UK Maxi CD 2

01. Better Alone (Radio Version)
02. Better Alone (Original Version)
03. Better Alone (Pop Mix Edit)
04. Better Alone ('Amazing' Dub)

FIRST DAY OF MY LIFE Melanie C brit énekes, harmadik, és egyben az utolsó kislemeze a harmadik albumjáról, a Beautiful Intentions-ról. A dal csak a második kiadásban szerepel. 2005. szeptember 30-án megjelent Németországban, Ausztriában és Svájcban. Később nemzetközi szinten jelent meg, és Németországban, Portugáliában, Svájcban és Spanyolországban a legmagasabb értéket ért el, Németországban több mint 550 000 egységet és tanúsított platinát értékesített, és Svájcban és Ausztriában aranyat. A dal a legsikeresebb Melanie C egyedüli lett Európában, két évet töltött különböző európai térképeken. A mai napig az egyetlen világszerte több mint 1,5 millió példányban értékesített.

Számlista és Formátum:

  • German Maxi CD

01. First Day of My Life
02. First Day of My Life (acoustic version)
03. Runaway

DON'T NEED THIS Németországban megjelent promoként, hogy segítsen az albumon, Beautiful Intentions. A kislemez borítója megegyezik az album borítóvá. A kislemez nagyon ritka szinte alig lehet elérni a kislemezen a dal pontosan az album verzióé.