Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MelanieB: Harmadik Album Projekt

Mel B 2007-ben kezdte meg a harmadik albumát, amikor viharral vette az Amerikát az ABC zenekarában a Dancing with the Stars című filmbe. Úgy vélte, hogy készen áll a kiadásra 2008 végén. Arra gondolt, hogy 2008 szeptemberében még nem adott ki semmit, gondolta, mondta a People Magazine albumának „nagyon jól megy”.
2008 októberében az internetről kiszivárogtatta a „Whose Is It?” Dalt, amely pletykák szerint az album vezető kislmeze. 2009-ben, a The News Of The World interjújában, Mel B kiderült, hogy már tíz dalt készített az album számára, és hogy időt vesz igénybe, mert meg akarta találni a legjobb hangzást neki. Ugyanebben az évben a források kiderítették, hogy az album Reimagined néven szerepel.
2010-ben a Mel B kiállítást mutatott be a producernek Los Angeles-ben a Mel B It’s a Scary Life valóságos show során, és előadta a „Lip Lock” nevű új dalt. Aztán kiderült, hogy nem fogja kislemezként kiadni, mert „jobb dalai voltak”. 2013-ban kiadta nyolc év után, az első kislemezét, For Once in My Life lemezkiadó nélkül. Egy évvel később rekordmegállapodást írt alá az EMI-vel. Ez idáig nem adott ki albumot, vagy kislemezt.

Megerősített producerek: Danja, Damon Elliott, Ludacris, Rodney Jerkins “Darkchild”, Scott Storch

2008. január: Több zenei oldal publikálta, hogy Damien Elliot készíti a Me B új albumát. Később májusban megerősíti ezt a Daily Mail interjújában: „Scott Storch és Damon Elliott producerrel álltam össze az új albumommal, amelyet remélem, hogy ebben az évben kiadok. Ez egyfajta pop, mert ilyen vagyok, de kissé szélsõ pop. ”És befejezve:„ Hat vagy hét dal mélyen belemerültem. ”
2008. május 24.: A The Mirror kiadott egy részletet egy új bosszú dal dalszövegeiből, amelyet Mel B írt Eddie Murphy-ről, miután az összes baba-apa-dráma, az úgynevezett „Undercover”. A dalszövegek így szólnak: You’re a deadbeat cheat, so undercover. Living a Hollywood Lie as Mr Lover Lover. Go ‘head leading your double life, phoney faker undercover.”) Az album a 2008 őszének bejelentése volt, amely új duettet is felvette Emma Buntonnal.
2008. május: Missy Elliott megerősítette hetedik FANomenal nevű albumának elnevezését, amelyet később Block Party-nak neveztek, és amelynek várhatóan szeptember végén jelent meg, majd később áttérni 2010-re. A „Milk & Cokkies” dal régóta pletykálták duettként Melanie B.-vel. A Point Guard által készített dalról Missy „Milk & Cookies” -nek hívja, mert azt mondja: „Olyan, mint desszert. Ez egyértelmű a 80-as évek visszafogadása, rave-szerű ütésekkel és szexi énekkel kiegészítve. Egy új producer nagyon jó választás volt, mivel ez a hangulat nem különbözik az album többi dalától. ”2011 júniusában Missy azt mondta a People Magazine-nak, hogy a zeneiparból való távolléte a Graves-kór néven ismert hyperthyreosis rendellenességének oka. 2015. február 11-én kijelentette, hogy még mindig folyamatban van a hetedik stúdióalbumának felvétele a Timbalanddal. Még mindig nem jelent meg.
2008. június 4 .: A Mel B-t megkérdezték Emma Lazenby a GMTV-től és a Metro-tól, és kiderítette, hogy az album már tíz kész zeneszámmal rendelkezik, és szeptemberben azt tervezte, hogy Amerikába turnéz Janet Jackson-tal, emellett duettet készít az énekesnővel a közelgő albumáról, és megerősítette. a Missy-duett, de nincs dal címe. „Csinálok valamit Janet Jacksonnal, ami csodálatos lehet. Én ismét Missy-vel fogok összekötni. "
2008. október: Kiszivárgott egy dal az albumról, a Whose It It? dal.
2009: Mel B interjút készített a brit News Of The World újságban, és beszélt az új albumról és arról, hogy miért tart ilyen sokáig: „A múlt héten voltam a stúdióban, csak maroknyi dalt készítettem. Vártam, hogy megtalálja a hangot, amelyen elégedett vagyok, de az összes dolgot megírom. Sokat csinálok ebben az évben, de időm van a stúdióban maradni. Ott voltam öt reggel. Mindig éjszaka találom, hogy amikor lefeküdtek a gyerekeket, bejuthat a zónájába. Egy album készítése időt és energiát igényel. Nem zavarhatja a figyelmét. ”Egy másik forrás azt mondta, hogy az albumot Reimagined-nek hívják.
2010. szeptember 5.: Mel B a saját valóság TV-műsorát mutatta be a Style Network-en, a Mel B It’s A Scary World-ben. Mel B énekelte a zeneszámot a kezdő kreditből (“My Life Is Crazy”), és az első epizódban a “Fever” zenét, Peggy Lee dalát adta elő a Pussycat Dolls Burlesque show-ban.
2011. május 5
.: Mel B kijelentette a Metro.co.uk-nak, hogy a visszatérést tervez, miután stúdiót épített a házában, és reméli, hogy az év végén új anyag áll elő. Azt mondta, hogy zeneileg csodálja Rihannát és Lady Gagát.
2012. március 31.: A Mel B lemezmegállapodást írt alá az EMI Music Australia-val, és új anyagot rögzített, amelyet 2012-ben szabadítanak fel. Elmondta, hogy nem tudott új dalokat kiadni, mielőtt „jogi okokból”. A hivatalos honlapján írta: „Nagyon izgatott vagyok, hogy végre bejelentem ezt a csodálatos globális partnerségi megállapodást otthonról az EMI Music-szal. Tudom, hogy már korábban megemlítettem a zenélést, de jogi okokból nem voltam képes új zenét kiadni. Rajongóimnak örülök és büszke vagyok rá, hogy a zenémet idén is meghallom, és ez minden bizonnyal ígéret, hogy legkevésbé vagyok a hold felett. Szeress vagy utálj engem, az Scary Spice visszatért, hahahaha !!! ”
2013. szeptember 13.: Mel B bejelentette nagyon várt visszatérési kislemezét az Ellen Degeneres Show-n.
2013: Valaki közzétette a Wikipedia portugál oldalán, egy feltételezhető számlista a Reimagined-ből, és azt írta, hogy Danja producer (az Absolute-tól) megelőzi a projektet. A forrás szerint Danja késleltette Madonna Hard Candy albumának elkészítését Mel B albumának elkészítéséhez, mert Timbaland, Mel B barátja fedezte fel őt. Az album olyan hangzású, mint a Pink és a Destiny's Child.

 • Whose is it - 4:02
 • For Once in My Life - 3:38
 • Milk & Cookies (Duett: Missy Elliot)
 • Melody
 • Sex
 • B-sard is a Too Good a Word for You
 • Beverly Hills C**k
 • First (and Last)
 • I Decide (Duett: Emma Bunton)
 • Lip Lock (Duett: Ludacris)
 • Reflections in a Broken Mirror
 • Second Hand Lover

A dallistát és a Danja adatait soha nem erősítették meg, és nem találtak más forrásból.

 

Cikkek

Dalszövegek

2020.11.03

 

Kislemezek

2020.11.03