Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Geri: Negyedik Album Projekt

Carrie Grant, az énekes edző és énekes 2010 márciusában jelentette be az ITV1 The Alan Titchmarsh Show-ján, hogy Halliwell visszatér a zenéhez. 2011. július 31-én Geri megerősítette, hogy a negyedik albumán dolgozik, és kijelentette: „Az album nagyjából elkészült”. 2012 februárjában Halliwell bejelentette, hogy az album elsajátítása folyamatban van. 2012 októberében arról számoltak be, hogy Geri egy új, hét albumon alapuló lemezmegállapodást írt alá a Universal Music Group-val, röviddel azután, hogy új mellékelt „Fenomenális nő” -et mutattak be a mellrák gondozásán. 2013 januárjában arról számoltak be, hogy Halliwell visszatért a stúdióba, és később, az év folyamán kiadja a Putting On the Bling új albumát. Úgy tűnik, hogy az album kissé eltér a Halliwell korábbi hangjától, mivel jobban jazz érzi magát.
2013 szeptemberében Geri két lemez-társasággal írt alá egyet, ezek közül az egyik a Sony Music Australia. Októberben kiadja a „Half Of Me” kislemezt, amely rosszul jelenik meg a listákon. 2016. novemberben egy egész album kiszivárgott az interneten, és elnevezte a Man On The Mountain, 12 dalból áll. Geri a csalódásnak nevezte, és a lemezkiadója ösztönözte az album újraindítására új dalokkal. Azóta Geri több Instagram-képet és videót írt, írt, énekelt és új dalokat készített.
2017 júniusában Geri kiadta első nemzetközi kislemezét a „Desire” óta, ezúttal tisztelegve régóta fennálló barátja, George Michael „Angels In Chains” című filmjéért, amely csúcspontja a 63. helyen szerepelt az Egyesült Királyságban.
2017 szeptemberében Geri Ryan Louder producerrel újraindította a negyedik albumának kompozícióját. Louder feltöltötte weboldalára a „Hallelujah” dalt, amelyet egy nappal később eltávolítottak, hogy megvárják Geri hivatalos bejelentését. 2018 júliusában a producer a hivatalos YouTube-oldalán három teljes dalt osztott meg, amelyekkel Gerivel együtt dolgozott - „Keep On Dreaming”, „Hallehlujah” és „Deeper Love”.

Megerősített producerek: Amy Wadge, Andy Watkins, DNS-dalok, Eliot Kennedy, Helen Boulding, James Jayawardena, Luke Bowman, Ryan Louder

2011. május: A Daily Express feltárta, hogy Geri együttműködik a Spice Girls producerével, Eliott Kennedy-vel az új albumán, Putting On The Bling néven. Az album címei ugyanabból a lefedett változatból származnak, amelyet Geri tett 1929-ből Irving Berlin „Putting On The Ritz” dalán.
2011. május 14 .: Darren Hayes (Savage Garden) tweetelt, hogy amikor egy felvételi ülésen tartózkodik, Geri egy másik helyiségben készít felvételt: “Rögzítés és a kétoldalas keverés”. “Úgy tűnik, hogy együttműködött Geri Halliwell-kel.” ő a következő szobában van!
2011. június 31.: Geri azt mondta a The Mirror's Dean Piper-nek, hogy albuma majdnem kész, de még nem adtak ki időpontot: „Geri Halliwell hivatalosan kész visszatérni a zenehez. A Spice Girl ezen a héten elmondta a Next estélyi ruháinak sorozatának elindításakor, hogy van egy potenciális slágerei albuma, amelyre jó menni… és egy rekordlemez rendezett. Geri, akinek utolsó kislemeze 2005-ben volt, azt mondta: „Az album nagyjából elkészült. Még nem vagyok biztos a dátumokon, és nem fogom elmondani, milyen hangzik, mert inkább hagynám, hogy a dalok magukért beszéljenek. De nagyszerű lenne visszatérni oda, ahova tartozom, a színpadon. Nem lesz sokáig. "Valójában nagyon izgatott vagyok ez!"
2011. november 5.: Andy Watkins tweetelt készített egy fotóval a Gerivel alkotott, a „Geri új szám…” című munkájáról. Valószínűleg egy új Geri dal a keverék utolsó szakaszában.
2012. február 2.: Geri kiadja a Next Jack kollekcióját a Next által, és idézi: „“ Egy közlemény hamarosan elkészült, már elkészítettem az albumomat, nagyon izgatott vagyok, popkarrierem visszatérni fog ”
2012. március 27.: Mark Boardman, egy szórakoztató szakember kijelentette, hogy a Geri új album akusztikusabb és kevésbé diszkó lesz.
2012. október 3.: Geri zsebbemutatót tart a Breast Cancer Care Show-ban, énekelte új „Phenomenal Woman” kislemezét, valamint a „Back In Business” elnevezésű új dalát, valamint híres slágereit, például a „It's Raining Men” és egy balladát. a „Wannabe” verziója.
2013. március: Geri felhívja a rajongók figyelmét arra, hogy albumának ilyen hosszú az oka, mert az egyik dal, amelyet 2012 decemberében írt, megváltoztatta az album műfaját.
2013. április 7.: Geri hivatalos blogjában azt írta, hogy három napig dolgozott Ed Sheran termelő társszerzőjével, Amy Wadge-vel, három új zenét írt egy kabánban. Azt mondta: "A napot csevegve töltöttük, majd elkezdett írni, nevetni, csevegni, majd még többet írni. Gitározni fog, én énekelnék, és mi voltunk a legvarázslatosabb időnk. Egy kicsit sem érzékeltem magam, sem ő, és a leghitelesebb dalokat írtuk, csak két nő tudott együtt írni. Ő volt a yin az én yang. Sokkal hűvösebb nálam, és a kreativitásunk nagy egyensúlyt teremtett. Bluebell szórakoztatóan játszott lányaival. Időközben Amy-vel és egy robbantással ültünk a fészerben, és három nagyszerű dalt írtunk. Az egyik, azt hiszem, rendkívüli, egyszerűen kiáradt tőlünk. ” Együtt írták: „Ha szeretsz valakit”, „Sweet Spot”, „Yet” és „Life Sucks”.
2013. szeptember: Geri rekordmegállapodást írt alá a Sony Music Australia-val, és október 3-ig hirdeti új kislemezét, a Half Of Me-t.
2014. november 8.: Geri találkozott a rajongókkal a gyors brazíliai látogatása során férjével, Christian Hornerrel, és azt mondta, hogy a lemezkiadó szereti új albumát, és új kislemezét 2015 márciusában fogják kiadni.
2015. szeptember 5.: Gerit interjút készít a DailyMail, amely Geri új dalait, például a „Phenomenal Woman” és a „Love and Light” úgy nevezi, mint „klasszikus, régi stílusú önéletrajzi Halliwell”. Geri azt mondja arról, hogy miért tartott olyan sokáig, hogy visszatérjen a zenéhez, és elmagyarázza: „Én már felnőttem”. - Csak akkor tudnék megtenni, ha nem lennék a reflektorfényben. Híres lenni akarsz, akarsz ezt az életet, és akkor megkapod, és ez nem feltétlenül teszi boldoggá. „A„ Híres akarok lenni ”-től a„ Boldog akarok lenni ”-ig megy.” Valami mást akartam. Volt egy lányom, akartam rá koncentrálni. Normálságot akartam az életemben. ”
2016. január 10.: Geri megnézi új dalának egyikét két Instagram-videó háttérben, miközben ananásztorta sütött. A dal „Beautiful Life”.
2016. január 20.: Gerit észrevették a londoni Warner Music stúdióban. A Daily Mail elmondta, hogy a látogatott új albumával kapcsolatos.
2016. március 6 .: Geri megosztott egy videót, amelyet lánya, Bluebell készített az Anyák Napja alkalmából, és tartalmaz egy új dalt, melynek címe: „If You Love Someone”
2016. szeptember 8.: Geri új dalt írt Helen Boulding producerrel, és megosztotta a találkozót az Instagramon: „Nagyon kedves” - mondta.

MAN ON THE MOUNTAIN Egy Geri Horner (Halliwell) közzé nem tett albuma, amely 2016. november 22-én, azon a napon, mikor a Spice Girls Song for Her című száma kiszirvárgott az internetre. A DenDen Forum egyik forrása június 15-én tette közzé a dallistát. A dalokat 2012-2016 között vették fel, és Geri közülük kettőt („Phenomenal Woman” and “I Got a Name) adták elő a mellrákos show zseb-show-ján még 2012 végén. Bár megpróbálta megakadályozni a szivárgást, mivel asszisztens arra kérte a Facebook rajongóit, hogy állítsák le a megosztást, végül a lemezkiadó meggyőzte Gerit, hogy kezdje új anyagának felvételét negyedik albumához.

2017. január: bejelentette, hogy új dalokat kezdett írni a negyedik albumjára.
2017. június 19.: Geri kiadja első nemzetközi kislemezét a „Desire” óta, ezúttal tisztelegve régóta fennálló barátjának, George Michael énekesnek, „Angels In Chains” -nek.
2017. szeptember 19.: Ryan Louder producer terjeszti hivatalos weboldalán, majd egy szelfi az énekesnel a Facebook oldalán, egy kivonat az egyik új dalról, amelyet Gerivel készített. A „Hallehluyah” számot egy nappal később eltávolítottuk az oldalról, hogy megvárjuk Geri hivatalos bejelentését.
2017. november 1.: Gerit interjút készítettek a Red Magazine-ban, amikor arról beszélték, hogy félre akarják tartani a zenét, és a TV-projektjeire összpontosítanak, mondván a GAY koncertről, idézettel: „És készek vagyok koncertekre? Egy este 1,30-kor felléptem, reggel 4.30-kor beérkeztem, és a Bluebell 8: 30-kor felébresztett, hogy anyja vágyjon. Nem vagyok biztos abban, hogy az életmód elősegíti-e azt, ahol jelenleg vagyok. "
2017. november 3.: Ryan Louder kiadta a Gerivel készített újabb számot, a „Keep On Dreaming” -t, ezúttal teljes. A hivatalos Facebook oldalán a rajongóknak elmondta, hogy Geri november 1-jén engedélyt adott neki a zene megosztására hivatalos webhelyén, de ez még nem volt a hivatalos kiadás.

KEEPER ON DREAMING 2018. július 8-án, Ryan Louder producer három dalt kiadott, amelyeket Gerivel együtt dolgozott hivatalos YouTube-csatornáján. A dalok tartalmazták a „Hallehluyah”, a „Keep On Dreaming” és a korábban még nem kiadott „Deeper Love” teljes verzióját. A dalokat Geri írta, és a producer Ryan Louder.
Ryan Louder kiadta a Gerivel készített újabb számot, a „Keep On Dreaming” -t, teljes verzióját. A hivatalos Facebook oldalán a rajongóknak elmondta, hogy Geri november 1-jén engedélyt adott neki a zene megosztására hivatalos webhelyén, de ez még nem volt a hivatalos kiadás.

Dallista:

Keep on Dreaming
Hallelujah
Deeper Love

 

Cikkek

Dalszövegek

2020.11.26

 

Kislemezek

2020.11.03