Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WHEN YO'RE GONE Bryan Adams kanadai zenész dala, az angol énekes-dalszerző,  Melanie C-vel megjelentett kislemez. Az A&M Records Adams nyolcadik stúdióalbumának második albumaként jelentette meg On a Day Like Today (1998) címmel. Chisholm debütáló kislemeze is. Adams kérte Chisholm felvételét a pályára, miután eredeti választása, Sheryl Crow soha nem válaszolt. A dalt Adams és Eliot Kennedy írta, előbbi szintén Bob Rockdal készítette. 1998. november 30-án jelent meg több európai területen, miután rádióműsorokat szerzett, a brit Singles Chart harmadik és az ausztrál ARIA Charts negyedik helyén.

Háttér és kiadás: "When You Gone" című dalt Adams és Eliot Kennedy írta Adams nyolcadik stúdióalbumának On a Day Like Today (1998) gyártása során. Kezdetben Adams az amerikai zenészt, Sheryl Crow-t kereste meg, hogy duettként adja elő a dalt, de nem kapott visszajelzést tőle. Adams találkozott Chisholm-al egy szállodai liftben Los Angelesben, és végül megkérte őt, hogy jelenjen meg a pályán, miután eredetileg találkozott a Top of the Pops brit zenei listán a Spice Girls 1996-os "Wannabe" című dalának előadása során. A dalt 1998 júniusától augusztusáig a vancouveri Warehouse Studio-ban vették fel, Adams és Bob Rock produkcióval.
"When You Gone" Chisholm debütáló kislemeze azóta, hogy a Spice Girls első tagjaként szólókarrierbe kezdett. lőször Európában adták ki rádióműsorban, majd 1998. november 30-án kislemezként terjesztették.

Számlista és Formátum:

 • UK CD single 1

01: When You're Gone
02: Hey Baby
03: When You're Gone (Solo version)

 • UK CD single 2

01: When You're Gone
02: I Love Ya Too Much
03: What Does It Do to Your Heart

OUT OF YOUR MIND True Steppers brit garázsduó dala. Dane Bowers és Victoria Beckham szerepel, első szólóművészként a Spice Girls-től távol. A kislemez 2000. augusztus 14-én jelent meg, és elérte az Egyesült Királyság Singles-listájának második helyét, amelyet Spiller "Groovejet (If This Ain't Love)" szűken vezetett a csúcsra.

Számlista és Formátum:

 • UK CD

01: Out of Your Mind (radio edit)
02: Out of Your Mind (10 Degrees Below vs. X. Men Vocal Mix)
03: Out of Your Mind (10 Degrees Below Dub)

LOVING YOU Matt Cardle és Melanie C. angol énekesek közös kislemeze. Cardle, Jez Ashurst, Will Talbot, Jamie Scott és Melanie C írták, és Cardle, Scott és Toby Smith készítették. Cardle dobokon és akusztikus gitáron szerepel. A kislemez 2013. augusztus 18-án jelent meg az Egyesült Királyságban digitális letöltésként, a Porcelain (2013) harmadik stúdióalbumának vezető kislemezeként. Világszerte számos országban megjelent, így az első kislemeze az Egyesült Királyságon és Írországon kívül jelent meg. Annak ellenére, hogy csak a BBC Radio 2 játszotta le a dalt, ami összességében hiányzott a rádióból, jól szerepelt a listán.
Elérte a 14. helyet az Egyesült Királyság Singles Chartján, ezzel Cardle harmadik Egyesült Királyság Top 40 kislemeze. Emellett az Ír Singles Chart 42., Skóciában pedig a 11. helyet érte el.

Háttér: A Cardle és Melanie C duettéről szóló pletykák 2013 május elején kezdődtek, miután május 2-án részt vett az Union Chapel koncertjén. Június 30-án megerősítették a honlapján, amikor a következő albumának első kislemezeként jelentették be. Cardle azt mondta: "Tavaly a Isle of Wight Fesztiválon ismerkedtem meg Melanie-val. Nagy rajongó vagyok, és mindig is szerettem a hangját." A dalról szólva azt mondta: "Már elkezdtem írni" Loving You ", és azt gondoltam, néhány változtatással tökéletesen működhet duettként".
A dal ősbemutatója a Ken Bruce Show volt a BBC Radio 2-n, 2013. július 2-án. Ugyanezen a napon egy lírai videót töltöttek fel a YouTube-ra. Július 25-én a dal spanyol változata "Te Amo" címmel megjelent a YouTube-on, és előrendelhetővé vált az iTunes alkalmazásban.

Számlista és Formátum:

 • Digital download

01: Loving You

 • Digital download

01: Te Amo

COOL AS YOU egy dal angol énekesnő Melanie C és Peter Aristone. A dalt 2014. elején jelentették be. A dalt már februárban lehetett hallani majd bejelentették, hogy 2014. március 31-én jelenik meg hivatalosan. A dal hallható lesz Peter Aristone albumján.

Számlista és Formátum:

 • International Digisleeve Single

01. Cool As You [Radio Edit]
02. Cool As You [CMP Remix]
03. Cool As You [Acoustic Version]
04. Cool As You

I WISH egy promociós kislemez Melanie C-nek a zongoraművész Jools Holland-dal. A dal szerepel a Jools Holland Sirens albumán amit 2014. November 22-én jelent meg. I Wish szerepel 'Yeh Yeh Yeh' kislemezen mint B-dalként amit még '

Számlista és Formátum:

 • UK Promo CD-R

01. I Wish [Ash Howes Radio Edit]
02. I Wish [Album Version]

LET'S GROOVE Asia's Got Talent utolsó adásában a négy zsűritag elénekelte Melanie C, Van Ness Wu, Anggun és David Foster. 2015. Május 14-én sugározta az AXN TV műsor és csak Ázsiában jelent meg a kislemez. Az eladás a kislemezből jótékonyságra megy, hogy segítsen a földrengés áldozatainak, Nepal április 25-én.

Számlista és Formátum:

 • Asian Digital Track

01. Let's Groove

COSMIC SHOWER (LOST HUMANITY) Ez egy együttműködés, MelanieC, Ed Deedigan és Kandu Collective. 2016. április elején rögzatett jótékonysági kislemez. Ez volt a harmadik dal, az első még 1999-ben megjelenő első albumán szerepel, If That Were Me, amelyből egy évvel később kislemez lett, a második 2011-ben rögzített Viva Life. A kislemezen két dal található, amiből csak az elsőn énekel MelanieC, a kislemez borítóját Harriet Whyatt készítette.

Számlista és Formátum:

 • UK Single CD-R

01. Cosmic Shower (Lost Humanity)
02. Running On

AROUND THE ROUND Melanie C feldolgozás, amit 2018 szeptemberében jelentett meg, Alex Christensen közreműködésével, Classical 90s Dance 2 albumon szerepel, a másik közös dallal Don't Talk Just Kiss-sel.

Számlista és Formátum:

 • World Digital Track

01. Around The World

COMING HOME FOR CHRISTMAS 2019 novemberében Bunton kiadta a "Coming Home For Christmas" karácsonyi kislemezt, amely a Santa Baby borítóját is tartalmazta.

Számlista és Formátum:

 • Royal Albert Hall CD Programme

01. Coming Home For Christmas
02. Santa Baby